اصل عدالت اجتماعی در مدیریت اسلامی و شاخص های آن

ساخت وبلاگ
 
 

رفیع الدین اسماعیلی

اصل عدالت اجتماعی در مدیریت اسلامی

 

و شاخص های آن

 

 

15232472745566969494.jpg;

 

 

 

خبرگزاری فارس: اصل عدالت اجتماعی در مدیریت اسلامی و شاخص های آن

دین مبین اسلام به عنوان آخرین دین، تحقق عدالت اجتماعی را سرلوحه اهداف خود قرار داده است و از آن روست که می بینیم آیات بسیاری پیرامون عدالت و واژه ‏های مترادف و متضاد آن وجود دارد.

چکیده:

عدالت در اسلام، از زیربنایی ترین مفاهیمی است که تحقق عینی آن در جامعه، از مهمترین اهداف اجتماعی و سیاسی این دین ذکر شده است. غالب مکاتب و نظریه‏ ها و نظام های سیاسی سعی نموده ‏اند به طور نظری و عملی خویش را متصف به آن وانمود کنند. همه انبیای الهی برای تحقق این اصل مبعوث شده اند.دین مبین اسلام هم به عنوان آخرین دین، تحقق عدالت اجتماعی را سرلوحه اهداف خود قرار داده است و از آن روست که می بینیم آیات بسیاری پیرامون عدالت و واژه ‏های مترادف و متضاد آن وجود دارد؛ به گونه ای که امام علی(ع) در کلامی قرآن را سخنگوی عدالت می نامند. [1] در این تحقیق تلاش شده است عدالت اجتماعی را که از اهمیت فوق العاده ای در مدیریت اسلامی برخوردار است بررسی و ابعاد و شاخص های آن ، با مراجعه به منابع دینی استخراج شود.

[1] هو (القرآن) النّاطق بسنّة العدل. تصنیف غرر الحکم و درر الکلم، ص: 110

نویسنده:

رفیع الدین اسماعیلی: دانشجوی دکتری تبلیغ و ارتباطات دانشگاه باقرالعلوم (ع)

ماهنامه معرفت سال بیستم شماره 171 اسفند 1390

 

بررودکریز...
ما را در سایت بررودکریز دنبال می کنید

برچسب : اصل عدالت اجتماعی در مدیریت اسلامی و شاخص های آن, نویسنده : Ahmad barrud بازدید : 289 تاريخ : يکشنبه 30 آبان 1395 ساعت: 20:49