به بهانه سالگرد شهدای وحدت؛ گذری بر عملکرد مسیح بلوچستان در جنوب شرق/

ساخت وبلاگ
 
 
 

 

به بهانه سالگرد شهدای وحدت؛

 

گذری بر عملکرد مسیح بلوچستان در جنوب شرق/ وحدت و امنیت دستاورد ستاره کویر سیستان و بلوچستان
مقام معظم رهبری در دیدار با خانواده شهید فرمودند: فکر نکنید محاسن سفید پدرتان از سن و سال ایشان است، محاسن ایشان در این اواخر سفید شده است، وقتی مستضعفین را می‌دیدند، وقتی مشکلات را می‌دیدند.
گذری بر عملکرد مسیح بلوچستان در جنوب شرق/ وحدت و امنیت دستاورد ستاره کویر سیستان و بلوچستان

به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج، مهر ماه ۱۳۸۸ بود که تاریخ در جنوب شرق کشور رنگ وحدت گرفت وحدتی که خون پاک سرداران بزرگی چون شوشتری‌ها و محمدزاده‌ها در کنار خون بیش از ۴۲ نفر از شیوخ اهل سنت و مولوی‌های بلوچ در شهر سرباز به ثمر نشست تا درخت یکپارچگی و وحدت انقلاب از قطره قطره خون شهدای بی‌گناه سرزمین‌مان جان گیرد.

تاریخ این مرز و بوم هرگز شهید نورالله شوشتری را از یاد نخواهد برد. شهیدی که شیعه و سنی و فارس و بلوچ روی اسمش قسم می خورند.؛ آمده بود تا مهر و محبت را در طوایف سیستان و بلوچستان بیشتر کند که برگه شهادتش را مهر زدند که تا ابد همچون ستاره ای در کویر سیستان و بلوچستان بدرخشد و مهر تائیدی بر عداوت دشمنان اسلام و حقانیت نظام باشد.
مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان تلاش سردار شوشتری و همرزمانشان در رفع محرومیت‌زدایی و ایجاد امنیت پایدار در این استان را هرگز فراموش نخواهند کرد.
«طیبه درری»، همسر شهید شوشتری در این خصوص به عصرهامون گفته بود که آباد کردن این استان و وحدت بین شیعه و سنی بزرگترین آرزوی همسرم بود، دوست داشت این دو مذهب آنقدر با هم صمیمی باشند که وحدتشان زبانزد خاص و عام باشد چون با دیدن اینها به آرامش می رسید و لذت می برد.
وحدت و امنیت آرزوی سردار شوشتری
وی گفته بود که نور علی خود را وقف خدمت به مردم سیستان و بلوچستان کرده بود و همیشه از دردها و رنج های مردم سخن می گفت که از خودم خجالت می کشم که در برابر آنها شاهانه زندگی می کنم به همین علت هرآنچه در توان داشت را وقف خدمت به این مردم کرد و از این کار افتخار می کرد.
همسر شهید ادامه داد: یادم می آید یکبار که برای سرکشی از مستضعفان رفته بود وقت برگشتن، گریه می کرد و می گفت: حاج خانم خیلی در آسایش هستی، اگر بروی در آنجا زندگی کنی می فهمی معنای آسایش و رفاه را، دلت خون می شود؛ این آسایش ما در مقابل آنان حق الناس است.
وی اضافه کرد: از وقتی برای خدمت به این منطقه آمد شادتر شده بود و تنها دغدغه اش وحدت در استان سیستان و بلوچستان بود و به گمانم همین خصوصیتش هم باعث شد تا تروریست ها با هدف براندازی این تفکر و عدم وحدت در این منطقه او را به شهادت برسانند.
حاجیه خانم درری با اشاره به اینکه شهید شوشتری همواره از دست پخت زنان بلوچ تمجید می کرد، گفت: به طوری که یک روز که از کنگره شهدا باز می گشت، گفت: چه بوی غذای بلوچی در خانه راه افتاده است گفتم: همین طوری درست کرده ام، بدون این که بحث خنده داری وجود داشته باشد هر دو خندیدیم.
یکی از همرزمان شهید در خصوص گفته های شهید در روز حادثه می گوید:شهید در جمع مردم بلوچ می گفت: برادران من، امروز دشمن منتظر تفرقه شماست، منتظر دودستگی است. اگر خدای ناکرده، اختلافی پیش آمد، نگذارید به جای باریک کشیده شود.اصلاً یکی از خصوصیات طایفه، همین با هم بودن است. این را از همین اول بگویم که من با حضور شما مردم غیور دیگر هیچ دغدغه امنیتی در اینجا ندارم و یقین هم دارم هیچ کس نمی تواند کوچک ترین نفوذی در صفوف مستحکم شما داشته باشد.
خدمت‌گزاری شبانه روزی سردار ۶۱ ساله
صحبت های سردار همچنان ادامه دارد و می گوید:« یکی از نکات قوت در کار شما خان های بلوچ این است که شما از خادمی به خانی رسیده اید ، نه از سر تعدی و ظلم و قدرت و ثروت و مانند آن و این افتخار بزرگی برای شماست. پس این روحیه خادمی وخدمتگزاری را حفظ کنید. همانگونه که امام عظیم الشانمان، به خادمی افتخار می کرد ومی گفت به من رهبر نگویید، خادم بگویید» و این حرف را سردار، در عمل هم در ضیافت آن شب به کار بست.
فروردین ماه سال ۸۸ شهید شوشتری ضمن حفظ سمت جانشینی نیروی زمینی سپاه مأموریت خود را در سیستان وبلوچستان آغاز به‌کار می کند. او که پیش از این در مناطق مرزی مانند کردستان و غرب کشور سال‌ها فرماندهی کرده است، کار در مرزهای شرقی را هم به‌خوبی بلد است. شبانه روزی فعالیت و تلاش می کند.
تمام فکر سردار این شده بود تا ناامنی های جنوب شرق را تبدیل به امنیت پایدار کند. برای این کار، مهم‎ترین روش را واگذاری امنیت جنوب شرق کشور به مردم خود آن منطقه می دانست و می گفت تنها دادن سلاح کافی نیست بلکه باید به مردم این منطقه برای رفع مشکلات‌شان در ابعاد مختلف نقش های پررنگ داد.
در کنار این موضوع، مسائلی همچون محرومیت زدایی، دیدار با سران طوایف و برپایی بیمارستان های صحرایی را به صورت دوره ای و مرتب دنبال می‌کرد. چه بسیار مردم محرومی که هزینه درمان خود را نداشتند و به صورت رایگان در این بیمارستان های صحرایی درمان شدند.
این اقدامات خالصانه موجب شد که خیلی زود نام سردار "نورعلی" در منطقه طنین انداز شود. باور بعضی ها نمی‎شد که یک سردار ۶۱ساله این‌قدر انرژی داشته باشد.

 

بررودکریز...
ما را در سایت بررودکریز دنبال می کنید

برچسب : به بهانه سالگرد شهدای وحدت؛ گذری بر عملکرد مسیح بلوچستان در جنوب شرق, نویسنده : Ahmad barrud بازدید : 283 تاريخ : چهارشنبه 28 مهر 1395 ساعت: 12:47